0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KLS: Partizan poklonio pobedu kapitenu za rođendan!

Objavljeno: 11.05.15 u 19:48

Partizan niže recke. U petom kolu Košarkaške lige Srbije došao je do pete pobede, slavivši nad Vojvodinom u Novom Sadu sa 79:61 (27:14, 18:23, 16:10, 18:14).

Crno-beli se nisu mnogo trošili u ovom meču, važna je vila samo pobeda, ne toliko i razlika. Igra se po ubrzanom ritmu, na svaka tri dana, pa valja prištetedi snagu.

Meč su firiozno počeli, Edo Murić je odmah razgalio Grobare zakucavanjem, a prvu deonicu završili su sa 13 razlike. Vojvodina je pet minuta bila bez poena, kasnije su se oslobodili, a i crno-beli su malo prikočili.

Ipak, nisu dozvoljavali Vojvodini da se primakne, pravili su razliku, koja je u dobrom delu meča bila dvocifrena i rasla je do kraja meča.

Kapiten Dragan Milosavljević je bio najefikasniji sa 15 poena, tri manje dao je Mlutinov, 11 Andrić, 10 Mačvan, Tepić 9, Dalo 8, Murić 6, Bezbradica 5. Bila je ovo pobeda kapitenu za 26. rođendan, a ponovo su i igrači sa manjom minutažom dobili veću šansu. Kao što je poznato, Saša Pavlović je zbog povrede propustio i ovaj meč.

U Vojvodini je popović bio najefikasniji sa 11 poena, Radonjić je dao 10, Jeremić 8.

U šestom kolu Partizan dočekuje Tamiš, već u četvrtak, kada Vojvodina igra sa Zvezdom. Večiti derbi na programu je17, Partizan gostuje Zvezdi.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter