0
AdmiralBet ABA Liga

KAZNE: Vojvodina, FMP i Milojević pune kasu KLS lige

Objavljeno: 11.05.15 u 20:30

Direktor KLS lige Leon Deleon izrekao je kazne FMP-u i Vojvodini zbog opšte tuče igrača koja je prekinula meč četvrtog kola.

Epilog je sledeći, FMP mora da plati 216 hiljada dinara, dok će Vojvodina morati na račun lige da uplati čak 360 hiljada dinara. Kada je reč o „panterima“, Danilo Ostojić je kažnjen sa 120 hiljada dinara i dve utakmice neigranja zbog učestvovanja u tuči, Stefan Lazarević će morati da uplati 60 hiljada dinara i da na tribinama presedi jedan meč takođe zbog tuče. Trener FMP Milan Gurović će morati da uplati 36 hiljada dinara zbog tehničke greške i tehničke greške klupe.

Kod Novosađana zbog izazivanja tuče suspendovani su Aleksandar Bursać sa 120 hiljada dinara i neigranjem dve utakmice, dok će Miloš Grubor platiti 60 hiljada dinara i jednu utakmicu neće igrati. Sa po 24.000 dinara zbog dosuđenih diskvalifikujućih grešaka u Vojvodini su kažnjeni još Stevan Vrbaski, LJubomir Čampara, Svetozar Popović, Stefan Matić, Radoš Šešlija, Marko Branković i Marko Jeremić, dok trener novosadskog kluba Dušan Alimpijević mora da plati 12.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške.

Delegat utakmice, Milan Krneta, kažnjen je sa 10.000 i jednom utakmicom u tempu delegiranja, jer „nije tačnije, preciznije i detaljnije opisao sporne događaje 55 sekundi pre kraja utakmice”.

Identično su kažnjene i sudije, Uroš Obrknežević, Uroš Nikolić i Radoš Arsenijević, oni zbog „delimično netačne procene koje igrače treba isključiti i nedovoljno preciznog opisa dešavanja 55 sekundi pre kraja utakmice”.

Kada je reč o drugim utakmicama, jedini kažnjen je trener Mega Leksa Dejan Milojević koji će morati da plati 84 hiljade dinara zbog tehničke greške i diskvalifikacije.

Podsetimo, u četvrtom kolu KLS lige na meču u Železniku između FMP-a i Vojvodine došlo je do opšte tuče igrača na terenu.

hotsport.rs   

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter