0
Evropske lige

JUVENTUS DOBIO TRKU: Supertalentovani Argentinac u Torinu za 30 miliona evra!

Objavljeno: 11.05.15 u 11:23

Prava otimačina je nastala kada je Palermo najavio mogućnost da bi u slučaju prave ponude mogao da pusti Paola Dibalu da ode iz kluba, a posle puno nagađanja, pobednik je Juventus koji će morati da izdvoji veliku sumu novca za ovaj transfer.

Kako piše italijanska ‘Gazeta’ u pitanju je transfer vredan 28 miliona evra, plus četiri za bonuse. I sam Dibala je ranije izjavio da želi da pređe isključivo u Juventus, iako se za njega interesovao veliki broj klubova, najviše Inter koji je bio najkonkretniji uz ‘Staru damu’.

On bi trebalo da bude zamena za Teveza koji će se u leto 2016. vratiti u domovinu, a Juventus ima nameru da ga praktično sledeće sezone spremi za ulogu Karlitosovog naslednika. Tako bi Juve pored Teveza i Morate, uz najavljeni dolazak Edinsona Kavanija iz PSŽ-a, sledeće sezone imao napad iz snova, a da li će tako i biti, ostaje da se vidi.

Sa italijanskim šampionom Paolo Dibala će potpisati petogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao 2,5, miliona evra po sezoni, a ozvaničenje posla očekuje se u četvrtak ili petak, posle revanša polufinala Lige šampiona koji Juventus u sredu igra protiv Reala u Madridu.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter