0
Evropske lige

IGUAIN, STIDI SE: Argentinac vređao fudbalere Parme jer nisu pustili Napoli da pobedi!

Objavljeno: 11.05.15 u 09:05

Sraman potez obeležio je fudbalski vikend na ‘čizmi’, a glavni protagonisti toga bili su napadač Napolija Gonzalo Iguain i Napolijev direktor Bigon koji su posle meča sa Parmom jurili protivničke igrače i vređali ih jer im nisu dozvolili da pobede.

Neverovatna situacija stiže nam iz Italije, koja neće puno doprineti poboljšanju imidža Serije A u svetu fudbala. Parma i Napoli su sinoć odigrali veoma zanimljiv duel na ‘Enio Tardiniju‘, a odavno prežaljena Parma ne samo da je pružila dostojan otpor fudbalerima Napolija, već je bila nadomak pobede jer je u dva navrata imala vođstvo.

S obzirom da se Napolitanci nalaze u borbi za plasman u Ligu šampiona, loša igra i gubitak bodova im je veoma teško pao, pa su umesto golovima krenuli na igrače Parme rečima. Vređali su ‘mlekadžije’ zbog toga što ih nisu pustili da pobede, iako se odavno zna da će ove sezone napustiti Seriju A i preseliti se u niži rang.

– Bio sam tamo i svojim ušima sam čuo neke odvratne poruke Iguaina i Napolijevog direktora Bigona. Rekli su nam da je trebalo da izgubimo jer smo već bankrotirali i ispali iz lige. To je sramno. I nisu samo Iguain i Bigon u pitanju, već su još neki igrači Napolija govorili da je trebalo da izgubimo. Kada to kažu čelnici kluba, onda je to stvarno tragedija. Jedina reč kojom mogu da opišem njihovo ponašanje je sr..e rekao je trener Parme Roberto Donadoni.

Sličnog mišljenja bio je i Rafaele Paladino, jedan od najboljih fudbalera na terenu i strelac prvog pogotka za Parmu na meču.

– Mi smo ponosan tim i ova pobeda je satisfakcija za nas i sve u klubu koji mesecima nisu primili platu. Boli kada čujete tako skandalozne reči od protivnika koji je očekivao da mu se bez borbe prepuste bodovi. Samo zato što dajemo srce i dušu za ovaj dres i klub kazao je Paladino.

Neki će reći, ipak je to italijanska Serija A, drugo se nije moglo ni očekivati…

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter