2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Delije pozdravile šampione, Bobi se igrao sa ‘limenkama’

Objavljeno: 11.05.15 u 20:45

Košarkaši Crvene zvezde su posle dva meča suspenzije najzad odigrali utakmicu pred svojim navijačima. Bila je to prilika da Delije protiv FMP-a pozdrave šampione ABA lige, ali odziv najvatrenijih pristalica nije bio na zadovoljavajućem nivou.

 

U halu Pionir je došlo nešto više od 2.500 gledalaca, ali igračima na terenu nije nedostajala podrška sa tribina. Pesma i bubnjevi su odjekivali beogradskim hramom košarke, a u tom ritmu su odigrali i Boban Marjanović, Čarls Dženkins, Nikola Kalinić i drugi. Ipak, briljirao je Bobinator koji je „limenkama“ ubacio 23 poena i uhvatio čak 14 lopti. Crvena zvezda je na kraju slavila 81:69, a ispod teksta možete pogledati i foto-priču naših reportera sa lica mesta.

hotsport.rs     

0
0

2 Komentara

    • Instrumental je 6. padez u nasem lijepom srpskom jeziku. Padezna pitanja za instrumental su S KIM i CIM. ,,S KIM“ ide uz osobe/drustvo, a ,,CIM“ ide uz predmete.
      Bobi se igra sa djecom i Bobi se igra limenkama.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter