4
AdmiralBet ABA Liga

PREDLOG GROBARA: Evo šta je Peković rekao o kupovini Partizana!

Objavljeno: 10.05.15 u 12:35

NBA zvezda Nikola Peković posmatrao je sinoć meč Partizana i Metalca, a Grobari su od svog ljubimca tražili da kupi košarkaški klub. Evo šta je Pekmen odgovorio…

– Ne bih da pričam o tome, Partizan pokazuje koliko je veliki klub kad se navijači sami organizuju da pomognu. Ko god je igrao, makar na par meseci mogao je da oseti kolika je to ljubav i strast prema Partizanu – rekao je Peković, a preneo Mocartsport.

Centar Minesote je istakao da mu je teško pao poraz crno-belih protiv „večitog rivala“ u polufinalu ABA lige.

– Pratio sam sve utakmice Partizana, baš mi je žao što se tako završilo. Siguran sam da će crno-beli izaći jači iz toga – iskren je Pekmen.

Crnogorski reprezentativac se osvrnuo i na sezonu u NBA. Pratile su je teške povrede.

– Imao sam problema i prošle sezone, a ove je bilo još gore. Noga je došla u teško stanje, nekoliko doktora se okupilo i odlučilo da moram na operaciju. Teško mi pada ovaj period, ali trudim se da ostanem pozitivan, povrede Ahilove tetive znaju da budu komplikovane, ne sme da se brza sa oporavkom jer možete ponovo da se povredite – zaključio je Peković.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter