0
Lifestyle

LIFESTYLE: Milica Kalinić i Velibor Poček pobednici izbora za fitnes Mis i Mistera (FOTO)

Objavljeno: 10.05.15 u 14:30

Ljubitelji mode i fitnesa imali su priliku da u subotu u atrijumu Delta City-ja, po drugi put uzivaju u izboru za fitnes „Miss & Mistera“.

Nakon predstavljanja kandidata u dve kategorije – nastup u okviru modne revije, kada su takmicari nosili modele poznatih brendova iz Delta City-ja, i nastupa u kupacim kostimima, u okviru koga su demonstrirali svoju fizičku spremnost, stručni žiri je svojim glasovima odabrao Velibora Počeka i Milicu Kalinić za ovogodisnje pobednike.

Pored pobednika, u prva tri mesta u ženskoj kategoriji plasirale su se i Amita Rogti i Vanja Milekić, dok su se medju najuspešnijim muškim takmičarima našli Nenad Glisević i Despot Stefan.

fitnes

Posebno zanimljivi, u revijalnom delu takmicenja, bili su i nastupi Milice Lazović, dvostruke šampionke drzave u bodi fitnesu, Jovane Sekulić, proslogodišnje pobednice Delta City Fitness Fashion Show-a i Kristine Danilović, vicešampionke Srbije u bodi fitnesu i takmičarke u fitnesu i krosfitu.

hotsport.rs   

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter