0
Domaći fudbal

BEZ IZNENAĐENJA U SASTAVIMA: Milojević i Lalatović šalju na teren najavljene sastave

Objavljeno: 10.05.15 u 18:37

Poslednja utakmica 27. kola Jelen Superlige biće odigrana sa početkom od 19 sati na Banovom brdu gde domaći Čukarički koji je trećeplasirani na tabeli dočekuje Crvenu zvezdu koja je na drugom mestu sa velikih osam bodova manjka u odnosu na vodeći Partizan.

Vladan Milojević će na teren izvesti provereni sastav sa jedinim isturenim robusnim Stojiljkovićem kome će se u samoj završnici pridodavat Slavoljub Srnić, Matić i Bojić, dok će iza njih sa zadatkom da pomažu veoma iskusnoj odbrani biti postavljeni Regan i Dragoljub Srnić.

I tim Nenada Lalatovića makar na početku će biti postavljen u formaciji 4-2-3-1 odnosno uz već standardnu poslednju liniju koja će stajati ispred Rajkovića dvojica defanzivnih veznih biće mladi Ristić i Grujić. Lazović, Katai i Jović biće zaduženi da budu ti koji će hraniti loptama Orlandića, ali će i oni sami pokušavati da ugroze Stevanovićev gol.

Ono što treba naglasiti u sastavu Crvene zvezde čak ni na klupi na današnjem meču neće biti Džošuee Parkera koji je ponovo otišao u Englesku i veliko je pitanje da li će se uopšte vraćati.

Čukarički: Stevanović – Stojković, Rendulić, Ostojić, Brežančić – Regan, D. Srnić – S. Srnić, Matić, Bojić – Stojiljković.

Crvena zvezda: Rajković – Cvetković, Pavićević, Jovanović, Anđelković – Ristić, Grujić – Lazović, Katai, Jović – Orlandić.

U jesenjem delu sezone na stadionu Rajko Mitić bilo je 0:0, a Crvena zvezda je prošle godine poražena na Banovom brdu rezultatom 2:0.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter