0
Ostali sportovi

Foto: STARSPORT

PRVA A LIGA SRBIJE: Brejk u Kragujevcu neustrašivog Partizana!

Objavljeno: 09.05.15 u 20:12

Prvi meč finalne serije pripao je Partizanu, koji je sa 10:9 (2:3, 3:1, 3:2, 2:4) savladao Radnički na svom bazenu. Naredni meč igra se u sredu, na Banjici, gde će crno-beli imati priliku da materijalizuju brejk i povedu sa 2:0. Fianlna serija igra se na tri pobede.

Partizan je zaista neustrašiv. Oskoljen spektakularnom pobedom nad zvezdom, tim Vladimira Vujasinovića je napravio brejk u Kragujevcu. Ponovo su momci sa Banjice uspeli da se vrate u meč i pokazali da igraju od prvog do poslednjeg minuta.

Šumadinci su poveli sa 3:0 preko Petkovića, Markovića i Bogdanovića. Do isteka deonice Gilen i Asanović su smanjili, na početku druge Subotić je izjednačio. Partizan je potom preokrenuo i poveo sa 5:4 preko Gilena.

Sa golom viška su otišli na odmor, a već do kraja treće bilo je ‘+3’. Međutim, domaćin se nije predavao, golom Basare prišao je na 9:10. Imao je šansu u poslednjih petnaestak sekundi da izjednači, imao je posed lopte, ali od svega toga nije bilo ništa. Partizan je još jednom bio bolji u ‘Parku’ (prvi put u istoriji, ove sezone je slavio u okviru regionalne lige).

Radnički je nedavno ostao bez Trajkovića i Ćuka, uoči finalne serije i bez Nikole Dedovića. U timu nije bilo prvog golmana Zdravla Radića zbog povrede, a u taboru crno-belih Slobodan Soro se vratio iz Brazila, ali je bio na klupi. Trener Vladimir Vujasinović odlučio je da na gol crtu stavi Dimitrija Rističevića koji je fenomenalno branio u prošlom meču, ali i tokom sezone, do povratka Sora. I na ovoj utakmici posao je obavio maestralno.

RADNIČKI: Živojinović, Toholj 1, Popović, Marković 1, Miličić 2, Vrlić, Ćirić, Basara 2, Vuksanović, Joksimović, Stanojević, Petković 2, Bogdanović 1

PARTIZAN: Soro, Gilen 2, Mandić 1, Vico, Subotić 2, Repanović, Gogov 1, Jakšić 2, Manojlović, Tanasković, Janković, Asanović 2, Rističević, Lazić.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter