0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

PARTIZAN BEZ KAPITENA: Milinković drži reč, crno-beli napadaju Subotičane bez najiskusnijeg u timu

Objavljeno: 09.05.15 u 18:33

Na konferenciji za medije pred meč protivsubotičkog Spartaka trener Partizana Zoran Milinković je najavio da među prvih 11 neće biti kapitena Saše Ilića (evo i zbog čega) i to obećanje je ispunio odnosno umesto njega meč protiv Subotičana će početi Petar Grbić.

Što se tiče ostatka tima sve je kao i u prethodnih nekoliko utakmica – na golu je Živko Živković, u odbrani su četiri internacionalca, ispred njih Brašanac i Drinčić, a nešto ofanzivnije u vezi će biti Stefan Babović. Uz najisturenijeg Šaponjića sa krila će gol gostiju ugrožavati mladi Andrija Živković i već spomenuti Petar Grbić.

Zanimljivo je da utakmicu sudi naš najbolji arbitar Milorad Mažić, pre svega zbog njegovog verbalnog sukoba na večitom derbiju sa Vladimirom Volkovim i zbog odgovora koji mu je crnogorski reprezentativac uputio putem medija.

Partizan – Spartak (19.00h)
Stadion: Partizana
Sudija: Milorad Mažić (Vrbas)

Partizan: Živković Živko, Bandalovski, Volkov, Balažic, Ilić Branko, Drinčić, Babović, Brašanac, Živković Andrija, Šaponjić, Grbić.

Rezerve: Lukač, Ćirković, Petrović Nemanja, Ninković, Marković, Ilić Saša, Kojić.

Trener: Zoran Milinković

Spartak: Mirković, Jočić, Kovačević, Torbica, Milošević, Antonić, Maksimović, Ilić, Farkaš, Mrkela, Ivanović.

Rezerve: Lazović, Spremo, Lukić, Dukić, Banjac, Jondić, Manojlović.

Trener: Stevan Mojsilović

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter