4
Košarka

NOVE RUŽNE SCENE: Tuča košarkaša FMP-a i Vojvodine, Novosađani slavili sa igračem manje!

Objavljeno: 09.05.15 u 20:26

Četvrto kolo Superlige Srbije i meč između FMP-a i Vojvodine obeležila je nova tuča na košarkaškim terenima, i još jedna utakmica koju su ekipe završile sa manjkom košarkaša na parketu. Prekid koji je izazvala žestoka tuča među igračima doneo je finiš meča sa odnosom snaga na parketu pet na četiri u korist domaćih, ali to nije omelo Vojvodinu da dođe do svoje treće pobede u Superligi. Na kraju je bilo 72:79 (21:26, 20:13, 18:19, 13:21).

Tuča je izbila 40 sekundi pre kraja, pri vođstvu gostiju od četiri poena, kada je igrač FMP-a Danilo Ostojić udario igrača Vojvodine Aleksandra Bursaća, koji je potom isključen Usledili su novi sukobi na parketu hale u Železniku, a glavni protagonisti bili su igrač Vojvodine Miloš Grubor i igrač FMP-a Stefan Lazarević.

Epilog svega bilo je isključenje sedam igrača FMP-a i osam Vojvodine, pa je meč okončan neravnopravnom borbom pet prema četiri igrača Novosađana. Ipak, ni to nije omelo Vojvodinu da dođe do nove, treće pobede u Superligi, a upravo u toj završnici sa igračem manje ekipa iz Novog Sada je sačuvala prednost i dođe do trijumfa.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Jovan Novak, koji je postigao 24 poena i zabeležio pet skokova, dok je u domaćem sastavu jedini sa dvocifrenim učinkom bio Davidovac sa 14 postignutih poena.

4. kolo KLS:

FMP – Vojvodina 72:79
Tamiš – Mega Leks 19.00
Partizan – Metalac 21.00

odigrano u petak:

Konstantin – Zvezda 60:87

TABELA: Zvezda 4-0, Vojvodina 3-1, Partizan 3-0, FMP 2-2, Metalac 2-1, Konstantin 0-4, Mega Leks 0-3, Tamiš 0-3.

hotsport.rs       

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter