0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIŠTA – NIŠTA: Slab fudbal u Humskoj u prvih 45 minuta (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 09.05.15 u 20:04

Završeno je prvo poluvreme utakmice 27. kola Jelen Superlige u kojoj je Partizan ugostio ekipu subotičkog Spartaka i to najnepopularnijim rezultatom 0:0.

Mogli bi čak da se kaže da su gosti bili bliži postizanju pogotka pošto su imali više konkretnijih udaraca, ali kada su uspevali da pogode okvir gola siguran je bio Živko Živković. Sa druge strane jedinu pravu priliku za gol imao je Petar Grbić, ali je lopta posle njegovog udarca u drugom minutu završio preko gola.

Zanimljivo je da se na stadionu Partizana u Humskoj ulici nije ikupio veliki broj gledalaca, između tri i četiri hiljade, iako se crno-beli nalaze veoma blizu osvajanja trofeja koji se dodeljuje prvaku Srbije. Možda je razlog tome i košarkaški meč Partizan – Metalac koji počinje od 21 sat ili vaterpolo utakmica između kragujevačkog Radničkog i Partizana u okviru finala plej-ofa.


(Izvor: youtube.com/Liverpool FanCrazy)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter