2
Domaći fudbal

MOJSILOVIĆ: Pobeda nad Partizanom? Sve je moguće, čuda se dešavaju!

Objavljeno: 09.05.15 u 12:31

Trener subotičkog Spartaka Stevan Mojsilović veruje da njegov tim može da iznenadi Partizan na gostovanju u Humskoj. 

– Sudeći po reakcijama javnosti, pitanje je samo hoće li nam Partizan dati dva, tri, pet ili sedam komada. Kada je već takva licitacija sa koliko golova razlike ćemo izgubiti, zašto onda ne bismo ušli u meč potpuno rasterećeno, da odigramo najbolju utakmicu u sezoni – pita se trener subotičkog Spartaka Stevan Mojsilović uoči večerašnjeg gostovanja njegovog kluba u Humskoj 1.

Domaćin se bori za titulu, gost za opstanak. Da li je Partizanu draže da posle kiksa od prošle sezone ponovo osvoji šampionsku krunu, ili Spartaku da bar još jednu sezonu u nizu zadrži status superligaša?

Odgovor će nam dati večerašnja utakmica koja se igra na Partizanovom stadionu i u kojoj su obema ekipama bodovi preko potrebni.

Trener gostiju Stevan Mojsilović nema dilemu ko je favorit u ovoj utakmici, ali takođe tvrdi da će njegov tim pokušati da iznenadi lidera na tabeli i oteža mu put ka tituli.

– Verujem da rasterećenom igrom možemo da se nosimo sa Partizanom. Moj stav, moj zahtev, moja želja i namera je da pobedimo Partizan, iako tradicija nije na našoj strani. Mislim da je to moguće i taj optimizam zasnivam na tome što verujem u igrače i njihove sposobnosti – tvrdi Mojsilović.

Pet kola pre kraja prvenstva Partizan je prvi na tabeli sa pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu, dok je Spartak pri dnu tabele i grčevito se bori za opstanak. 

Trener Partizana Zoran Milinković smatra da je pobeda u ovom meču korak bliže tituli.

Utakmica između Partizana i Spartaka igra se večeras od 19 časova u Humskoj 1.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Sve sto je napisano je to da je Spartak u krizi a Partizan u usponu forme. Pratim novine redovno i nigdje niko nije napisao da ce Partizan dati 3,4 gola, al dobar pokusaj da se podigne moral igracima nema sta!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter