0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆU PAO KAMEN SA SRCA: Dobro je da smo na vreme dali gol…

Objavljeno: 09.05.15 u 23:32

Trener Partizana bio je veoma srećan posle gola Nikole Ninkovića kojim je Partizan otišao na plus osam u odnosu na Crvenu zvezdu, a posle meča je Zoran Milinković imao snage čak i da se našali na račun teško izvojevane pobede svog tima.

Strateg Partizana rekao je po završetku meča da je dobro što je njegov tim na vreme postigao gol, šaljivo aludirajući na kasni gol koji je obradovao kako njega, tako i sve navijače Partizana.

– Čestitam momcima na pobedi. Nagrađeni smo za sve što smo napravili u drugom poluvremenu kada smo minut po minut lomili rivala i na kraju postigli taj gol. Kad je on pao pomislio sam u sebi: ’Ima boga’. Jer nije lako igrati i napadati protiv ekipa kao što su kragujevački Radnički protiv kojeg sam debitovao i kad je bio sličan scenario i Spartaka večeras kad je 10 igrača iza lopte – rekao je Zoran Milinković.

Iako je u najavama bilo reči o tome da će Partizan nastupiti bez Saše Ilića, kapiten je morao u igru u 55. minutu umesto Petra Grbića, kako bi doneo prevagu i ponovo je u tome uspeo.

– U prvom delu nismo imali dobar ritam, međutim još jednom se pokazalo koliko Saša Ilić znači ovom timu Partizana. Promenio je ritam utakmice, postali smo sa njim opasniji na terenu. Ovakve pobede donose titulu – zaključio je Milinković.

Sa druge strane, trener gostiju iz Subotice Stevan Mojsilović bio je ponosan na svoje igrače, i pored nesrećnog poraza u 90. minutu.

– Videli ste i sami radost igrača i navijača Partizana na kraju, to dovoljno govori koliko smo bili dobri. Imali smo i mi u prvom poluvremenu tri ili četiri situacije za pogodak, na kraju smo posle kornera primili gol i to na pokrivenoj stativi, možda je to zbog razlike u kvalitetu – rekao je Mojsilović.

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter