0
Evropske lige

LUKAS PODOLSKI: Možda ostanem u Interu

Objavljeno: 09.05.15 u 08:47

Napadač Intera Lukas Podolski izjavio je da postoji mogućnost da ipak ostane na „Đuzepe Meaci“.

Nemac je ranije izrazio želju da se vrati u Arsenal, što je potvrdio i menadžer „TobdžijaArsen Venger. Ipak, kako stvari stoje, situacija se možda promenila.

– Ne mogu da kažem sa sigurnošću gde ću igrati sledeće sezone. I dalje imam ugovor sa Arsenalom. Nisam razgovarao sa drugim klubovima. Ne znam da li ću ostati u Interu. Svaka opcija je u ovom trenutku moguća. Videćemo šta će doneti naredne nedelje – rekao je Podolski, koji je u ovoj polusezoni upisao tek jedan gol na 15 mečeva za lombardijski klub.

– Uvek želim da igram, ali o tome odlučuje trener. Najvažnije je imati neki cilj i njemu stremiti. Vredno treniram svakog dana. Nije lako kada dođete u novu državu i novu ligu, pogotovo kada je u pitanju jedna teška kao što je Serija A. Bilo mi je potrebno vreme da se prilagodim, ali mislim da sam sada uspeo – kazao je Podolski.

Podolski je uveren da „nerazuri“ mogu do Lige Evrope.

– Preostale su još četiri utakmice. Pokušaćemo da slavimo na svakoj. Istina je da imamo dve teške utakmice protiv Lacija i Juventusa, ali probaćemo da ih pobedimo. Sudbina nije u našim rukama. Zavisimo i od drugih. Neki iznad nas treba da izgube najmanje jednu utakmicu – podvukao je Podolski.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter