0
Košarka

KLS: Vojvodina osvojila Železnik

Objavljeno: 09.05.15 u 19:00

U drugoj utakmici 4. kola Košarkaške lige Srbije košarkaši novosadske Vojvodine Srbijagas napravili su malo iznenađenje pošto su u Železniku savladali domaći FMP sa 79:72 (26:21, 13:20, 19:18, 21:13).

U prilično izjednačenoj utakmici u kojoj su se timovi više puta smenjivali u vođstvu presudila je bolje odigrana poslednja deonica od strane Novosađana koji su od -1 (58:59) u zavšnicu meča ušli sa četiri poena viška što je bilo nedostižno za tim Milana Gurovića.

Novosađane je do pobede vodio odlični Jovan Novak koji je uz 24 poena imao i pet skokova na svom kontu, a uz njega dvocifren učinak imali su Jovišić sa 13, Radonjić sa 12 i Čampara sa 11 poena. U domaćoj ekipi jedini koji je ofanzivno bio opasna je Davidovac koji je ubacio 14 poena.

Oba tima posle ovog meča imaju skor od po dve pobede i dva poraza u dosadašnja četiri kola. U narednom kolu, koje je na programu već u ponedeljak, Vojvodina će ugostiti Partizan od 18 sati, a u istom terminu u beogradskom Pioniru FMP gostuje Crvenoj zvezdi.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter