0
Evrokupovi

DEL PJERO: Juventus timskom igrom može do finala

Objavljeno: 09.05.15 u 10:32

Živa legenda Juventusa, Alesandro Del Pjero smatra da njegov nekadašnji klbu može da eliminiše Real Madrid iz polufinala Lige šampiona isključivo ukoliko na „Santjago Bernabeuu“ bude igrao kolektivno.

Ekipa Masimilijana Alegrija slavila je u prvom susretu 2:1 u Torinu, dok će u sredu u revanšu u Madridu ponovo odmeriti snage sa četom Karla Anćelotija.

Del Pjero, koji je u „Staroj dami“ boravio od 1993. do 2012. godine, ističe da bi timska igra osigurala prolaz gigantu iz Italije ka finalu.

– Ovi mečevi su fascinantni. Ne znate ko će biti ključan za prolazak. Nadam se da će ekipa da bude ključ – rekao je Del Pjero.

– Nemoguće je pobediti na teškom gostovanju protiv veoma dobrih igrača bez timskog rada – smatra Italijan.

Del Pjero je rekorder po broju nastupa i golova u dresu Juventusa, a na „Santjago Bernabeu“ doživeo je jednu od najlepših noći 2008. godine kada su mu svi na stadionu aplaudirali nakon postizanja 2 pogotka u pobedi Juventusa.

Zanimljivo, Juventus je poslednji put bio u finalu Lige šampiona 2003. godine, upravo sa Del Pjerom u timu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter