0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Oporavak Pavlovića teče po planu, biće teško posle pauze

Objavljeno: 08.05.15 u 14:02

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da je ekipi potrebno vreme da se vrati u takmičarsku formu posle pauze nakon eliminacije u polufinalu ABA lige.

– Ova pauza od skoro mesec dana bez takmičarskih utakmica nije prirodna, potrebno je vreme da se vratimo u formu i to dodatno povećava oprez, sada, kada nam dolazi Metalac koji je dosadašnjim rezultata dokazao da opravdano pretenduje na treće mesto – izjavio je Vujošević na konferenciji za medije u dvorani Pionir i dodao da se raduje susretu sa navijačima posle duže vremena.

Vujošević je istakao da se Saša Pavlović oporavlja po planu, ali će propustiti i sutrašnji meč sa Metalcem, kao i gostovanje Vojvodini u Novom Sadu.

– Ekipa Metalca je spoj mladosti i iskustva, popunjeni su na svim pozicijama, vratili su ljubav prema košarci u Valjevu, pre svega zahvaljujući ogromnom entuzijazmu i žrtvi istaknutog kardiologa Boška Đukanovića. Prema njemu imam veliki respekt i voleo bih da ima više takvih ljudi koji pomažu da sport ostane na određenom nivou – naveo je Vujošević, ali ipak istakao kako očekuje da njegov tim na parketu zabeleži pobedu.  

Utakmica četvrtog kola KLS između Partizana i Metalca igra se u subotu od 21 sat.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter