1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NINKOVIĆ: Primaklo se vreme za odlazak, više me cene u Evropi

Objavljeno: 08.05.15 u 11:31

Krilni napadač Partizana, Nikola Ninković ima tek 20 godina u srpskom fudbalu je već igrač sa epitetom „starog vuka“, pošto je unazad nekoliko sezona prvotimac crno-belih i redovan je na superligaškim terenima.

Ovog proleća, Ninković konačno pruža partije kakve su mu se predviđale kada je pre tri godine debitovao za prvi tim.

Zbog toga se sve glasnije spominje njegov odlazak iz Humske, a mladi fudbaler ne krije da oseća kako ga više cene u Evropi:

– Nažalost, u Evropi me više cene nego u Srbiji. Bez dileme. Krivo mi je što je tako – smatra Ninković.

– Nisam sigran da me ljudi ovde više vole. Dobro sam zapamtio citat: „Voleo bih da ova zemlja voli nas, koliko mi volimo nju“ – smatra Ninković.

Ovaj fudabler je prema mišljenju lista „Gardijan“ svrstan u 10 najvećih talenata Evrope. O odlasku iz Humske Ninković kaže:

– I želim da odem i ne! Ne mogu da zamislim trenutak kada ću obući neki drugi dres. Ceo život sam u Partizanu, iza mene su prelepih 11 godina. Sazreo je, čini mi se, trenutak za rastanak, ali možda ostanem još godinu, dve, tri. Još sam mlad – podvukao je Ninković prenosi Žurnal. 

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. ninković je biser i vanserijski fudbaler.ima samo jednu manu, mora biti samouveren ii svestan svojih kvaliteta.ne treba da misli kakav će utisak ostaviti na trenera i navijače.ne treba da strepi da li će biti zamenjen tokom drugog poluvremena, osnovno što treba da radi je da se zabavi na terenu i pokaže protivniku da je majstor. izbori se da izvodiš slobodne udarce koji su bliži od dvadesetpet metara, slobodno guraj protivniku loptu kroz noge i koristi lažnjake. mnogo sreće i dstani još koju sezonu. biće sve o. k.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter