0
Lifestyle

LIFESTYLE: Drugi ‘Fitness fashion show’ u Delta Sitiju

Objavljeno: 08.05.15 u 11:58

Ljubitelji mode i fitnesa imace priliku da u subotu, 9. maja, u 19 sati, u atrijumu Delta City-ja, po drugi put uzivaju u izboru za fitnes „Miss & Mistera“.

Strucni ziri iz sveta mode i sporta ocenjivace takmicare u dve kategorije – nastup u okviru modne revije, kada ce takmicari nositi modele poznatih brendova iz Delta City-ja, dok ce u drugom delu nastupiti u kupacim kostimima i demonstrirati svoju fizicku spremnost.

Posebno zanimljivi, u revijalnom delu takmicenja, bice i nastupi Milice Lazovic, dvostruke sampionke drzave u body fitnessu, Jovane Sekulic, proslogodisnje pobednice Delta City Fitness Fashion Show-a i Kristine Danilovic, vicesampionke Srbije u body fitness-u i takmicarke u fitness-u i crossfit-u.

Broj mesta za gledaoce ovog interesantnog sportsko-modnog takmicenja bice ogranicen, a svi zainteresovani mogu besplatno podici svoje karte na Info pultu Delta City-ja, do cetvrtka, 7. maja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter