2
Košarka

Foto: STARSPORT

KLS: Zvezda rutinski sa Konstantinom, slede FMP i Vojvodina pred večiti derbi

Objavljeno: 08.05.15 u 19:39

Crvena zvezda je u Nišu, u okviru četvrtog kola Košarkaške lige Srbije, savladala Konstantin sa 87: 60 (24:13, 26:12, 23:14, 14:21).

Crveno-beli su od starta napravili razliku. Na poluvreme su otišli sa +25, i pored opuštanja u poslednjoj deonici razlika je ostala visoka.

Zvezdu je do četvrte pobede u ovom takmičenju predvodio kapiten Luka Mitrović sa 13 poena, dangubić je postigao koš manje, a trojica igrača su ubacila po 10 poena – Blažič, Tejić i Dženkins. marjanović je sakupio 8 poena, lazić i Jović po 7, Kalinić 4, Vilijams 3, Rebić 2.

Sa druge strane, domaćin je imao samo dvojicu raspoloženih igrača, Veličkovića sa 11, ostojića sa 12 i Despotovića sa 10.

Zvezda već u ponedeljak igra meč petog kola, dočekuje FMP. To će biti prilika da navijači pozdrave šampione ABA lige i uvertira za gostovanje Vojvodini i večiti derbi 16. maja, u okviru 7. kola.

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

  1. Jel zna neko kad ,gde,koliko ce biti karta i da li ce biti navijaca u Novom Sadu na utakmici Vojvodina Srbijagas i Crvena Zvezda Telekom?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter