4
TimeOut

Kristijano Ronaldo

KAKAV CAR: Ovaj potez Kristijana Ronalda oduševiće i one koji ga ne vole, a takvih nije malo

Objavljeno: 08.05.15 u 21:47

Nije mali broj onih koji ne vole Kristijana Ronalda uprkos njegovom velikom fudbalskom znanju o čemu svedoče brojna pojedinačna priznanja, kao i trofeji koje je osvajao sa svojim timovima.

Međutim, fudbaler madridskog Reala je samo na terenu takav kakav je, neki bi rekli prepotentan i nadmen, ali njegovi poznanici tvrde da je van igrališta potpuno drugačiji, a opšte je poznato da je uključen u brojne humanitarne akcije.

Nova vest koja stiže o njegovom humanitarnom radu je da je Portugalac prema saznanjima pojedinih francuskih medija donirao čak sedam miliona evra preživelima u nedavnom razornom zemljotresu u Nepalu odnosno organizaciji „Save the children“.

Ronaldo je takođe putem svog zvaničnog fejsbuk profila, putem kojeg ga prati preko 100 miliona ljudi, pozvao sve svoje poklonike da koliko je ko u mogućnosti pomogne stradalima.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. koja ortodoxna laz….taj be pre majku svoju prodao nego dao nekom 7 mil…..jel to isto kao i prosle godine kad de donirao Srbiji posle poplava 5 miliona….ha ha ha ha ha….kako su ljudi glupi i naivni….jedino sto je uradio je to sto je pozvao svojih 100 mil fanova da doniraju…ni to nije lose priznajem ali nemojte nadodavati gluposti koje ni mala deca ne veruju….

    0
    0
    Odgovori
    • Ma sve ti znas! A ja kazem da si ti jedna velika dijabola koja ni sebe ne ceni i ne voli, a tek majku ili oca! Mozda gresim, a mozda i ti gresis…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter