0
ATP

ATP RIM: Vrlo dobar žreb za Đokovića, Troicki mora da preskoči tri prepreke do duela sa Novakom

Objavljeno: 08.05.15 u 21:02

Obavljen je žreb za peti ovosezonski turnir iz Masters serije koji će naredne nedelje biti održan u Rimu, a na kojem će igrati dva naša tenisera.

Novak Đoković brani trofej osvojen prošle godine, a počeće nadmetanje tek od 2. kola pošto su na startu turnira prvih osam nosilaca slobodni. Prvi rival najboljeg tenisera sveta biće bolji iz duela Italijana Vanija i Španca Almagra, a u trećoj rundi prema projektovanom žrebuu rival bi mogao da mu bude Kei Nišikori.

Pre toga Japanac bi mogao da naleti na još jednog srpskog tenisera, ali samo u slučaju da Viktor Troicki najpre savlada Australijanca Bernarda Tomića odnosno boljeg iz duela Španca Felisijana Lopeza i još jednog „kengura“ NIka Kiriosa.

U polovini žreba u kojem su naši teniseri od vodećih nosioca su još Endi Marej i David Ferer, dok su u donjoj polovini Rafael Nadal, Rodžer Federer, Stanislas Vavrinka i Tomaš Berdih.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter