2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AKCIJA ZA 10! Koliko novca je ostalo za Srbe u Gračanici posle gostovanja Zvezde!?

Objavljeno: 08.05.15 u 12:17

Prihod sa prijateljske fudbalske utakmice između Gračanice i Crvene zvezde iznosi 421.350 dinara i iskorišćen je za kupovinu medicinskom materijala za porodilište u Gračanici i Dom zdravlja u Pasjanama, saopštili su danas organizatori. 

Na konferenciji za novinare predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić i vođa lokalnih Zvezdinih navijača Adam Balog zahvalili su se svima koji su podržali humanitarnu akciju.

Kao što ste videli organizacija je bila fenomenalna i zdušno se zahvaljujem ekipi Crvene zvezde i predsedniku Kostiću rekao je Balog.

Kostić je dodao da će opština i u budućnosti podržati sve slične akcije, bez obzira o kom klubu se radi.

Ono što je najvažnije za sve nas jeste činjenica da je celokupan prihod namenjen za bebe jer upravo u tim zdravstevenim ustanovama počinje naše opstajanje i naša budućnost rekao je Kostić.

Zvezda je u prijateljskoj utakmici u ponedeljak pred 4.000 navijača savladala Gračanicu sa 4:0, a podsetite se kako je M’Bođ pričao na srpskom i šta je poručio Zvezdan Terzić posle gostovanja na Kosovu i Metohiji.

hotsport.rs/tanjug

0
0

2 Komentara

  1. Sramota!!! 450.000din pa Covic je toliko na sat krso od tih ljudi dok je bio rukovodilac patriotske pljacke, tj glavni za KiM

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ako je malo ti daj prilog to bi bilo bolje nego da gledas insajder .. tamo ima i tvojih grobara nemoj biti u zabludi..

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter