1
Lifestyle

ZA SVE LJUBITELJE LEPOG TELA: U subotu drugi ‘Fitness fashion show’ u Delta sitiju (FOTO)

Objavljeno: 07.05.15 u 15:09

Ljubitelji mode i fitnesa imaće priliku da u subotu, 9. maja, u 19 sati, u atrijumu Delta sitija, po drugi put uživaju u izboru za fitnes ‘Miss & Mistera’.

Stručni žiri iz sveta mode i sporta ocenjivaće takmičare u dve kategorije – nastup u okviru modne revije, kada će takmičari nositi modele poznatih brendova iz Delta sitija, dok će u drugom delu nastupiti u kupaćim kostimima i demonstrirati svoju fizičku spremnost.

Posebno zanimljivi, u revijalnom delu takmičenja, biće i nastupi Milice Lazović, dvostruke šampionke države u body fitnessu, Jovane Sekulić, prošlogodišnje pobednice Delta City Fitness Fashion Show-a i Kristine Danilović, vicešampionke Srbije u body fitness-u i takmičarke u fitness-u i crossfit-u.

Broj mesta za gledaoce ovog interesantnog sportsko-modnog takmičenja bice ograničen, a svi zainteresovani mogu besplatno podići svoje karte na Info pultu Delta sitija, do četvrtka, 7. maja.

hotsport.rs 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter