3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVI GA SELE U EVROPSKE VELIKANE, A ON NEGIRA: Želim da igram u Zvezdi i sledeće sezone!

Objavljeno: 07.05.15 u 15:31

S obzirom da je trka za titulu šampiona Srbije sve izvesnija, mediji su se poslednjih dana osvrnuli na ‘selidbe’ domaćih igrača u neke fudbalski bolje krajeve. Mnogo se pisalo o odlasku Zvezdinog bisera i trenutno prvog napadača Luke Jovića, ali od samog igrača stižu reči ohrabrenja od strane mladog fudbalera.

U cilju dobijanja novca za evro-licencu, Crvena zvezda je prodala 90 posto prava na Luku Jovića menadžerskoj agenciji Pinija Zahavija, čime je dobila nešto više od 400.000 evra. Ovakvi poslovi po važećim propisima FIFA više nisu validni pošto je 1. maja prestala mogućnost da treća strana, pored klubova, bude ‘vlasnik’ igrača.

Posle produženja ugovora i povećavanja plate Joviću, Zvezda i igrač su se načelno dogovorili da mladi napadač ostane do juna 2016. godine, ali ukoliko usledi dobra ponuda klub će svakako morati da je razmotri zbog poznatih finansijskih problema. Ipak, Jovićeva želja je jasna.

– Posle završenog produženja ugovora dobio sam dodatnu sigurnost na terenu. Moje je da igram dobro i dajem golove, a plan je da naredne sezone igram u istom dresu mada će o svemu klub da odluči. Nisam upoznat sa interesovanjima stranih ekipa, samo sam okrenut obavezama koje me čekaju do kraja sezone – rekao je Jović, a prenose ‘Novosti’.

– Za moju ulogu su bitni golovi, a po mojoj proceni je dobar učinak da bar pet puta budem precizan u polusezoni. Za sada je ‘norma’ prebačena, ali nema opuštanja u narednim mečevima – kaže Zvezdin biser.

Ako je njegova želja za ostankom u Crvenoj zvezdi ohrabrenje za navijače, onda njegovo mišljenje o šampionskoj trci to nikako nije.

– Realno, poslednju šansu smo izgubili posle remija sa Partizanom, ali nam ostaje da igramo maksimalno angažovano do kraja. To smo učinili i pobedili Donji Srem i Rad za mene u specifičnom ambijentu bez publike. Prvi put sam igrao kada nema navijača… Počeli smo uveliko da se spremamo za Čukarički i da u tom gradskom okršaju pokušamo da ostvarimo uspeh – zaključuje Luka Jović.

Ovde pogledajte kolike su cene karata za duel Čukaričkog i Crvene zvezde, a ovde kakva humanitarna akcija će biti podržana od strane igrača.

hotsport.rs 

0
0

3 Komentara

  1. Aha,,zato sto te niko nece zato i hocews da ostanes.Misli neko narucenim terzinim tekstovima ce neko da poveruje hahhahaha

    0
    0
    Odgovori
  2. Seli ga Tvorzic sa svojim novinarima, pokusavajuci da mu digne cenu a svesni su da je prosecan igrac . Pare su preko potrebne,pogotovu sto stize nova kazna uefe,ovoga puta jos zesca i ako se ne proda nekoliko fudbalera bojim se da ne stavimo katanac. Da muka bude jos veca jedini igrac koji ima kvalitet za Evropu je Rajkovic ali golmani nisu mnogo na ceni.Ovo sto rade sa decom poput Jovica,Ristica…je kontra produktivno, treba ih prodati ali tek za koju godinu a sa druge strane trebs preziveti ali KAKO?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter