0
Košarka

OVO MORATE VIDETI: Zemljotres koji je izazvao Šekil O’Nil uzdrmao je celu Ameriku! (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.15 u 12:49

Legendarni košarkaš nekoliko NBA klubova i glumac u nekoliko holivudskih filmova, trenutno radi kao voditelj jedne emisije u SAD. Često u svojom javnim nastupima ume da istupi iz okvira ‘normalnog’ i nasmeje široki auditorijum, kao što je to učinio prethodne večeri.

Naime, Šek je u plej-of raspoloženju rešio da priušti gledaocima još jedno spektakularno veče, ali je sam spektakl za gledanje ponovo bio upravo on. U jednom trenutku je ustajući sa svoje stolice zakačio kablove ispod stola te se sa svojih 147 kilograma i 216 cm visine doslovno ‘prosuo’ po podu.

To je izazvalo opšti smeh svih prisutnih u studiju, uključujući i Čarlsa Barklija, O’Nilovog velikog (ne)prijatelja. Tresao se studio, a oprema je bila oštećena, toliko da je studio na kratko ostao bez interneta!

Međutim, tu nije bio kraj Šekovog šoua, već je usledio novi šok. Pred gledaocima se pojavio u urnebesnom kostimu ćurke! A kada mu je u jednom trenutku spao donji deo odela, nastao je potpuni delirijum u studiju, dok je Šekil nastavio nesmetano da ‘meša’ u boksericama.

A onda su nastale parodije na njegov urnebesni pad. Pogledajte, ipak je to Šekil O’Nil.

https://www.youtube.com/watch?v=sdRJ5BNL4TE

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter