2
Evropske lige

OSTAJE U TURSKOJ: Tošić posle dve sezone u Genčlerbirligiju menja klub

Objavljeno: 07.05.15 u 17:10

Reprezentativac Srbije menja klub, ali ostaje u Turskoj. Defanzivac Genčlerbirligija Duško Tošić će od naredne sezone braniti boje Trabzona, potvrđeno je iz njegove sadašnje ekipe.

Tošić je veliki profesionalac i svi iz kluba smo mu čestitali na transferu – rekao je Bakal na konferenciji za medije, uoči utakmice protiv Gacijantepa u turskom šampionatu.

Nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde ugovor ističe u junu i kao slobodan igrač preći će u redove Trabzona. Sve je dogovoreno između Tošića, njegovog agenta i menadžera Ersana Janala.

Tošić je ove sezone odigrao ukupno 30 utakmica i postigao jedan gol, a poslednjih godina jedan je od najboljih defanzivaca u turskom prvenstvu.

Član Genčlerbirligija je od 2012. godine, a u karijeri je igrao još i za Betis, Kvins Park Rendžers, Verder, Sošo i OFK Beograd.

Dres reprezentacije Srbije nosio je 14 puta, postigao je jedan gol.  Podsetite se i kako Tošić provodi slobodno vreme i zašto bi mogao čak i kod Dejana Radonjića…

hotsport.rs       

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter