1
Evropske lige

Foto: STARSPORT

MESI COPY – DESPOT PASTE: Zvezdin centarfor iskopirao Argentinca u prvenstvu Kazahstana (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.15 u 21:01

Nema sumnje da je Đorđe Despotović, igrač Crvene zvezde na pozajmici u kazahstanskom klubu Žetisu, sinoć gledao utakmicu polufinala Lige šampiona pošto je na današnjem meču svog tima protiv Astane postigao pogodak koji neodoljivo podseća na pogodak Lea Mesija u duelu sa Bajernom.

Na snimku ispod (na 39:30) možete da vidite na koji način je ćudljivi napadač savladao Nenada Erića koji čuva gol Astane i na taj način je izjednačio na 1:1, ali su potom gosti postigli još dva pogotka i tako osvojili sva tri boda na gostovanju. Istina Despotović nije imao dribling kao Mesi protiv Boatenga, ali je zato pametno izbegao ofsajd, a potom u stilu majstora lobovao golmana rivala.


(Izvor: youtube.com/Федерация футбола Казахстана)

Zanimljivo je da je na ovom meču nastupilo čak pet igrača iz Srbije pošto je za Žetisu pored Despotovića nastupio i Ivan Cvetković koji je u 54. minutu zaradio crveni karton i Miloš Mihajlov, dok je za goste pored Erića igrao još mladi reprezentativac Nemanja Maksimović.

Posle 11 odigranih kola Žetisu zauzima tek 11. mesto na tabeli, od 12 timova, sa svega sedam osvojenih bodova, dok je Astana na samo dva poena zaostatka za vodećim Aktobeom.


hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Igrao je jos jedan Srbin, Dusan Savic asistent kod gola je rodom iz Lipovice okolina Leskovca ali ima makedonski pasos i igra super sezonu u Kazahstanu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter