3
TimeOut

LJUBAV PREMA KLUBU: Mitrogol šalje novac za spas košarkaškog kluba!

Objavljeno: 07.05.15 u 10:40

Navijači Partizana, popularni Grobari krenuli su u akciju sakupljanja novca kako bi pomogli Košarkaškom klubu Partizan da vrati dugove od četiri miliona evra, a prvi sportista koji se javio da donira pare je bivši napadač crno-belih Aleksandar Mitrović.

Napadač Anderlehta bi FK Partizan mogao da pomogne u slučaju da za 15 miliona funti ode u Njukasl („parnom valjku“ bi pripalo tri miliona), ali on želi da pomogne četi Duška Vujoševića.

– Želim da konkretno pomognem košarkaškom klubu i zato ću uplatiti određenu sumu novca kako bih pomogao da se stabilizuje finansijska situacija. Partizanovac sam i to je moja obaveza, a apelujem na sve ostale sportiste iz crno-bele porodice da prepoznaju ovaj težak trenutak. Mnogi od nas imaju dobre ugovore u inostranstvu i red bi bio da vratimo bar deo onoga što je Partizan nama dao. Nikada se nisam družio ni sa kim iz košarkaškog kluba, ali gledam utakmice. Dok sam živ navijaću za Partizan, a sada je vreme da zbijemo redove i pokažemo kakvi smo ljudi – rekao je za Alo, Aleksandar Mitrović.

Mitrogol nije želeo da komentariše mogući transfer u Premijer ligu, ali je istakao da mu je drago što će deo novca od njegovog transfera pripasti klubu koji ga je „stvorio“.

– Moj klub je zaslužio i svih 100.000.000 evra. Želim da taj transfer bude što veći, jer bi od toga koristi imao i Partizan. Tu su me naučili fudbalu, životu i ponosan sam na svaki trenutak koji sam proveo tu, u Beogradu, na stadionu, druženju sa prijateljima, igračima, trenerima. Drago mi je što će se titula vratiti u Humsku, jer su je momci zaslužili.

Podsetimo, prethodnih dana se spekulisalo da bi Aleksandar Mitrović karijeru mogao da nastavi u Njukaslu, a pominjao se i Mančester junajted.

hotsport.rs 

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter