1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U ZVEZDI SE POMIRILI: Svesni smo da ćemo teško do titule

Objavljeno: 06.05.15 u 09:24

Jelen Superliga Srbije polako ali sigurno se bliži kraju. Narednog vikenda na programu je 27. kolo, a ekipa Crvene zvezde igraće na Banovom brdu sa Čukaričkim.

Crveno-beli su u prethodnom kolu bili sigurni u meču sa Radom pobedivši sa 2:0, ali je siguran bio i Partizan pošto je deklasirao Vojvodinu u Novom Sadu sa 4:0.

Na taj način tim sa stadiona „Rajko Mitić“ ostao je u bodovnom deficitu od pet poena, a mladi napadač crveno-belih, Luka Jović, svestan je da će njegov tim vrlo teško odbraniti titulu.

– Deluje da smo izgubili šanse za titulu, ali ćemo pružiti maksimum na svakoj utakmici. Sledi nam gostovanje Čukaričkom, hoćemo da pokažemo da smo bolji i da srce može da pobedi pare! – poručio je Luka Jović.

Do kraja prvenstva u igri je još 12 bodova, šanse za crveno-bele i dalje postoje. Istina, u domenu „matematike“.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. Sve sto bude manje od 2 razlike za Cuku bice dobar rezultat za Crvenu. Brdjani su za klasu bolji i ako bude fer sudjenje to ce i dokazati.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter