1
Košarka

FOTO: STARSPORT

PRIPREME: Na Zlatiboru disciplina i red

Objavljeno: 06.05.15 u 10:26

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije sve je brojnija na Zlatiboru. Posle okončanih obaveza u svojim matičnim klubovima, pripremama za Evropski šampionat u Mađarskoj i Rumuniji priključile su se Tijana Ajduković, Sara Krnjić i Jelena Maksimović.

– Nestrpljivo sam čekala dan kada ću se priključiti pripremama reprezentacije. Brzo je prošlo vreme od prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva. Atmosfera je kao i uvek fantastična. Odlično se poznajemo, što je kvalitet više. S obzirom na rezultate koje smo ostvarile u prethodne dve godine sigurno da će i očekivanja biti velika. Možemo samo da obećamo da ćemo dati sve od sebe na parketu, a u takvoj situaciji rezultati ne mogu da izostanu – rekla je Sara Krnjić.

Posle dvogodišnje pauze, na pripremama najbolje srpske košarkaške selekcije je i iskusna Jelena Maksimović. Ona je sa velikim nestrpljenjem čekala prvi trening.

– Predstoje nam red, rad i disciplina. To nije ništa novo, jer nam je želja da se u najboljem svetlu prikažemo na Evropskom prvenstvu. Moja očekivanja su uvek najveća, jer verujem u kvalitet i snagu ovog tima. Radimo u izvanrednoj atmosferi, što je uvek krasilo žensku reprezentaciju – ističe Jelena Maksimović.

Ekipa će se kompletirati 11. maja, kada će se pripremama priključiti i Jelena Milovanović. Reprezentativke će do kraja nedelje odigrati dve prijateljske utakmice protiv Crne Gore, a krajem nedelje se vraćaju u Beograd, gde će nastaviti da se pripremaju za Evropski šampionat.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter