1
Evrokupovi

PATRIS EVRA: Da igramo sa Realom kao Borusija

Objavljeno: 06.05.15 u 09:51

Bek Juventusa Patris Evra, posle pobede nad Realom u prvom meču Lige šampiona od 2:1, izjavio je da zna na koji način bi njegov tim mogao i do trijumfa na „Santjago Bernabeuu“.

On je istakao da bi Juve mogao da napravi sličan podvig protiv Real Madrida kao što je to ekipa uradila i protiv Borusije iz Dortmunda u gostima u prethodnoj fazi takmičenja.

– Mislim da je najvažnija stvar da smo pobedili. Nikada nije lako da igrate protiv Real Madrida, ali ja sam stvarno ponosan na svoje saigrač. Pripremili smo se vrlo dobro za ovu utakmicu, bilo je vrlo važno da pobedimo i to smo i uradili – rekao je Evra.

– Sigurno je da smo malo razočarani zbog primljenog gola, ali pobeđivanje je najvažnija stvar. Uradili smo istu stvar i protiv Dortmunda, kada smo otišli u goste i pobedili ih 3:0 – naglasio je Evra i dodao:

– Imamo samopouzdanja, ali su šanse i dalje 50/50. Međutim, kada igrate za finale, igrate za svoj život – smatra Francuz.

Karlos Teves je ponovo zatresao mrežu, a ovo je njegov osmi gol u Ligi šampiona, ukupno 29. u svim takmičenjima.

– Teves je šampion i stvarno sjajan profesionalac. Veoma sam zadovoljan sa Karlitosom, imao je fantastičnu godinu. Želimo da osvojimo Ligu šampiona. Uradili smo dobar posao u prvom meču, sada moramo da budemo sigurni da smo spremni za drugu utakmicu – dodao je Evra.

– Ovaj klub ima ogromnu istoriju i mora da se poštuje. Niko od nas nije očekivao da dođemo do polufinala. Mnogo starijih navijača i bivših igrala je srećno, s obzirom da su oni to uradili u prošlosti, a prošlo je 12 godina otkako su poslednji put dosegli do polufinala. Sada ćemo pokušati da dođemo do finala – podvukao je Evra.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter