0
Evropske lige

NOVI KOPLJANIK: Srpski reprezentativac definitivno prelazi u Ajaks!

Objavljeno: 06.05.15 u 23:36

Posle dugo nagađanja i špekulacija dosadašnji vezista AZ Alkmara Nemanja Gudelj postaće novi fudbaler Ajaksa iz Amsterdama.

Dosta se govorilo o Gudeljevom transferu u Ajaks i te tvrdnje holandskih medija konačno su se obistinile. U transferu vrednom 6.000.000 evra srpski reprezentativac postaće novi fudbaler još uvek aktuelnog prvaka Holandije, sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor, dakle, do 2020. godine.

– Odlaskom Kristijana Poulsena shvatili smo da nam nedostaje energija u timu. Dolaskom Nemanje dobili smo igrača koji može da vodi našu mladu ekipu, jer ima pobednički mentalitet. On ništa ne prepušta slučaju, kako na terenu, tako i van njega. Pravi je primer profesionalca – pun je hvale za Srbina trener Ajaksa Frank de Bur.

Zajedno sa Nemanjom u Ajaks će preći još dvojica Gudelj, otac Nebojša i brat Dragi. Najstariji član ove fudbalske porodice će biti skaut Ajaksa, dok Nemanjin 17-godišnji brat, koji igra na poziciji levog beka, će postati novi član Ajaksove čuvene omladinske škole.

Očekuje se da će Nemanja Gudelj ponovo biti pozvan u reprezentaciju Srbije za meč protiv Danske, a on već sada ima recept kako dati gol Dancima.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter