0
Košarka

NBA: Atlanta deklasirala Vašington, Memfis iznenadio Golden Stejt (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.15 u 08:23

Noćas su u NBA ligi odigrana dva duela u konferencijskim polufinalima.

Najpre su košarkaši Atlante želeli da iskoriste odsustvo Džona Vola što im je i pošlo za rukom. Domaći tim je ubedljivo slavio na krilima 22 poena Demara Kerola.

Rejmond Sešns je menjao Vola, radio je to prilično dobro s obzirom da je ubacio 21 poen i upisao 4 asistencije, ali to nije bilo dovoljno za trijumf.

Ekipa Golden Stejta u prvoj utakmici sa Memfisom nije imala težak posao. Ali, ekipa Golden Stejta u prvoj utakmici s Memfisom nije imala Majka Konlija kao potencijalnu pretnju.

 Plej Grizlisa ima problema sa okom, ali je ipak odlučio da stavi zdravlje na kocku i noćas istrči na parket. Preko lica je nosio zaštitnu masku, međutim, sve se na kraju ispalatiolo.

Majk Konli je bio i najefikasniji igrač svog tima, ubacio 22 poena, šutirajući iz igre 8-12. Na drugoj strani, Stef Kari je samo za tri šutirao 2-11, pa Voriorsi nisu mogli više od poraza.

 

Rezultati: 

Atlanta (1) – Vašington (1) 106:90
Golden Stejt (1) – Memfis (1) 90:97

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter