2
Fudbal

ČILEANCI SU U ŠOKU, A I MI SA NJIMA: Da li ste ikada videli ovako postignut evrogol? (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.15 u 23:57

Iz Čilea nam stiže snimak koji je odmah poveo veliku debatu – da li je ovaj fantastičan pogodak postignut slučajno ili je to bila namera Emilija Renterije. Šta vi mislite?

Teško je reći da li je fudbaler čileanske ekipe San Markos imao želju da baš na ovaj način uputi udarac ka golu, ali jedno je sigurno postigao je impresivan gol kojim je pomogao svojoj ekipi da sa 3:0 savlada gostujući tim Audaks Italijano.

Emilio Renterija je uspeo da se izbori za jednu loptu na desnoj strani terena, podigao glavu i pogledao ka svojim saigračima, a onda u položaju tela kao da se sprema za centaršut poslao loptu preko golmana pravo u rašlje njegovog gola – sa preko 40 metara!

Mnogi su se izjasnili kako to nije bila njegova namera, već da je samo želeo da uputi centaršut, a da mu je lopta veoma srećno prešla preko noge i završila u mreži protivničkog gola.

Kakvo je vaše mišljenje? Pogledajte i sami.

hotsport.rs  

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter