1
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

PREDSEDNIK PARTIZANA: Ne zanima me Zvezdino saopštenje, ne trošim vreme na to

Objavljeno: 05.05.15 u 11:24

Kao što je poznato, čelnici Crvene zvezde održali su „hitnu sednicu“ zbog sudijske greške na meču između Vojvodine i Partizana na kojoj je glavni arbitar propustio da dosudi penal nakon starta Balažica nad Gaćinovićem.

Nakon toga rukovodstvo tima iz Ljutice Bogdana islalilo je rafal prozivki najviše po predsedniku FSS, Tomislavu Karadžiću, koga su optužili da pomaže crno-bele.

Odgovor je ubrzo stigao od potpresednika Partizana, Milorada Vučelića. Ipak, predsednik Partizana, Zoran Popović nema nikakvu amciju da ulazi u medijski kuršlus sa večitim rivalom.

– Iskreno da vam kažem, niti me je zanimalo, niti sam pročitao to saopštenje. Zato i nemam komentar, a i da sam ga pročitao ne verujem da bih trošio vreme na to. Gledamo isključivo sebe i kako da Partizan funkcioniše što bolje na svim nivoima – kaže prvi čovek Partizana Zoran Popović i nastavlja:

– Prezadovljni smo posle pobede u Novom Sadu. Bila je to teška utakmica, jer je i Vojvodina, posebno u prvom poluvremenu, igrala veoma dobro. Ipak, u nastavku smo pokazali pravi kvalitet i da smo zasluženo na liderskoj poziciji. Ali, ne bih prejudicirao događaje, nije još sve gotovo, ima još da se igra i moramo da ostanemo fokusirani, kako bismo okončali posao do kraja – dodao je Popović, prenosi Sport.

On je istakao da je od prvog dana verovao u fudbalere i sportski sektor.

– Verovao sam da će dolazak Zorana Milinkovića razdrmati ekipu i to se ispostavilo kao tačno. Momci su izgarali na svakom meču u minulih nekoliko kola i sasvim zasluženo su ti gde jesu, na vrhu tabele – podvukao je Zoran Popović.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter