0
Evropske lige

PONOVO U CRNO-BELOM: Mitrović odlazi iz Anderlehta i puni kasu Partizana

Objavljeno: 05.05.15 u 15:44

Nakon što se juče pojavila informacija da je za Aleksandara Mitrovića zainteresovan i Mančester Junajted već danas stižu nove vesti sa OStrva u vezi sa srpskim reprezentativcem.

Prema tvrdnjama Dejli Mejla Anderleht i Njukasl su već dogovorili transfer vredan 15 miliona funti (oko 20 miliona evra), a nema sumnje da će se ovoj vesti obradovati i u Partizanu pošto klubu iz Humske pripada 20% od tog transfera (sve preko 5 miliona) prema dogovoru napravljenom sa Belgijancima prilikom prodaje Mitrovića.

Kako je Partizan već inkasirao pet miliona evra kada je robusni napadač odlazio u Brisel ukupna vrednost njegove prodaje mogla bi da naraste na čak osam miliona ukoliko Mitrović zaista pojača Njukasl (20% od 15 miliona je tri miliona).

Jedini problem mogu da predstavljaju loši rezultati „svraka“ u poslednja dva meseca kada su u Premijer ligi vezale osam poraza pa je samim tim ugrožen i opstanak u Premijer ligi odnosno tim sa severa Engleske se nalazi na samo dva boda od opasne zone. Ukoliko Njukasl ispadne teško je poverovati da će Mitrović pored drugih ponuda prihvatiti onu koja stiže od kluba koji bi se takmičio u Čempionšipu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter