0
Košarka

FOTO: STARSPORT

UBRZANI TEMPO PROBLEM ZA PARTIZAN: Hoće li Pavlović biti spreman za Zvezdu?

Objavljeno: 04.05.15 u 21:43

Najiskusniji i verovatno trenutno najbolji igrač Partizana Saša Pavlović u prethodnom periodu nije trenirao sa ekipom, preskočio je i jučerašnji prijateljski meč protiv Vojvodine, a ostaje pitanje kada će se uopšte pridružiti timu odnosno kada će ponovo zaigrati.

Naime, sportski direktor crno-belih Dragan Todorić potvrdio je za Novosti da Pavlović u prethodnom periodu nije trenirao zbog povrede skočnog zgloba koju je zaradio u četvrtom meču polufinalne serije plej-ofa ABA lige sa Crvenom zvezdom.

Kako neće treniurati još najmanje nekoliko dana pitanje je da li će duel sa FMP-om koji je na programu u sredu biti jedini koji će Pavlović preskočiti pošto će se mečevi Košarkaške lige Srbije igrati po ubrzanom tempu, na svaka dva ili tri dana.

Tako Partizan posle duela sa klubom iz Železnika, koji je na programu u sredu 6. maja, već tri dana kasnije u 4. kolu dočekuje ekipu Metalca, a za naredni ponedeljak 11. maj zakazan je duel sa Vojvodinom u Novom Sadu. Već 14. maja Partizan dočekuje pančevački Tamiš, a dva dana potom gostuje Crvenoj zvezdi.

KK Partizan je tokom dana uplatio novac koji duguje KLS-u na ime kazni izrečenih prethodne sezone te će već sutra izrečena suspenzija biti ukinuta odnosno utakmica protiv FMP-a će biti odigrana.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter