7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILINKOVIĆ UDARA KONTRU: Penal? Jeste, bio je, ali za Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.15 u 10:20

Dok cela Srbija bruji o nedosuđenom penalu za Vojvodinu u derbiju Jelen Superlige protiv Partizana, trener crno-belih imao je drugačije zapažanje i ocenio da je za jedanaesterac oštećena i njegova ekipa.

Detalj iz 42. minuta derbija 26. kola Jelen Superlige između Vojvodine i Partizana uzburkao je mnoge strasti u fudbalskoj Srbiji. Najglasniji su bili iz tabora Partizanovog ljutog rivala Crvene zvezde, koji su odmah zakazali vanrednu sednicu i oglasili se saopštenjem u kojem su prozvali fudbalske strukture u Srbiji.

Međutim, u redovima crno-belih uživaju u ubedljivoj pobedi od čak 4:0 i sigurnoj prednosti na liderskoj poziciji na tabeli od čak pet bodova. Na pitanje o nedosuđenom jedanaestercu za Vojvodinu, trener Zoran Milinković udara kontru.

– Ne komentarišem sudijske odluke, ali bih ipak rekao da je u drugom poluvremenu, posle udarca Brašanca, neko iz domaće odbrane igrao rukom, pa je i to možda mogao da bude jedanaesterac – poručio je Milinković, a prenosi ‘Sportski žurnal’.

Nije najjasnije na koju situaciju je aludirao Milinković, ali se podsetite situacije iz 42. minuta i starta Balažica nad Gaćinovićem.

https://www.youtube.com/watch?v=k9GHQF5qDPw

hotsport.rs  

0
0

7 Komentara

  1. kad ce ta gospoda iz c z da pocne da gleda u svoje dvoriste i da gleda kako da nesto sto je propalo koliko toliko vrate u zivot .Nekvalitetna ekipa sa losim igracima losim trenerom ne zasluzuje ni to mesto gde se nalazi akamoli da oni kritikuju nekog drugog.Jednom recju GOSPODO SRAM VAS BILO!!!. Vratite navijacima zadovoljstvo dagledaju fudbal a ne neku bruku sto nelici ni na sta.Pozdrav svim pravim navijacima!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ko o cemu k…a o postenju. A zasto niste pisali saopstenje kad u derbiju nije sviran cist penal za partizan i kad ste vi dali vojvodini dva gola iz cistih ofsajda?

    0
    0
    Odgovori
  3. prvo zvezdu treba da je sramota da bilo sta prica,neka se priseti zadnjeg derbija i nedosudjenog penala za partizan,zasto tada nisu izdali saopstenje da je sudija ostetio partizan ako se toliko kunu u postenje,ili ona narodna ko o cemu kurve i zvezda o postenju.dali su to naucili od idejnog vodje i izdajnika aleksandra vucica.njima na cast sve a casti nemaju.

    0
    0
    Odgovori
  4. ja ipak mislim da milinkovic misli na situaaciju iz cini mi se 57 min ili 59,kad saponjic sutira a lopta pogadja u ruku odbrambenog igraca vojvodine!

    0
    0
    Odgovori
  5. Trener Partizana je pomenuo situaciju iz 30. minuta kada je Brašanac probio po levoj strani, ušao u šesnaesterac i pokušao da izvede centaršut, a lopta pogađa Pekarića u stomak pa u ruku, što bi da je pravde bio penal za goste. Defanzivac Vojvodine se neporedno posle toga folirao da mu je lopta „izbila vazduh“, valjao se pored terena ne bi li prevario sudiju u čemu je, kako se ispostavilo potpuno uspeo. Partizanova pobeda je čista kao suza.

    0
    0
    Odgovori
  6. Zanimljivo je kako se „apostoli istine“ (citaj CIGANI) sada bune a nije im bio problem kad su toj istoj vojvodini dali ne jedan nego dva gola iz cistih ofsajd pozicija…. Samo tisina nemojte se javljati brukate se rodjaci….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter