0
Evropske lige

KAKAV PREOKRET: Bajern sada nudi Gecea Dortmundu u zamenu za drugog igrača!

Objavljeno: 04.05.15 u 13:46

Kako prenosi nemački “Bild“, fudbalski klub Bajern Minhen spreman je da ponudi Marija Gecea u zamenu za Ilkaja Gundogana.  

Kako prenosi pouzdani “Bild“, Gece je na izlaznim vratima Bajern Minhena, trener Pep Gvardiola nije zadovoljan njegovim napretkom, a u svom timu bi voleo da vidi Gundogana. 

Ipak, iz Borusije su momentalno demantovali ove glasine.

– Prvi put čujem za to. Prodali smo Gecea Bajernu po visokoj ceni, on je igrač Bajerna, ne mogu da zamislim da se vrati – rekao je sportski direktor Borusije Dortmund Mihael Cork, koji se potom osvrnuo na mogućnost da Ilkaj Gundogan pređe u redove Bajerna.

– Ako bi Bajern doveo Gundogana to ne bi bio nastavak rata između nas i njih. Naravno, ne bismo voleli da Ilkaj pojača našeg direktnog konkurenta, mada priznajmo da Bajern i nije najveći rival Borusije u ovoj sezoni. Tek da napomenem, nismo dobili nikakvu ponudu za Gundogana – rekao je Cork.

Podsetimo, Gece je nedavno kritikovao igru svog bivšeg kluba i deluje da bi njegov povratak u Dortmund zaista bio pravi šok u fudbalskoj javnosti.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter