0
Evropske lige

KASILJAS PIŠE ISTORIJU: Golmanu Reala rekord po broju pobeda u Primeri

Objavljeno: 03.05.15 u 09:09

Čuvar mreže Real Madrida Iker Kasiljas izjednačio je nakon pobede „Kraljevskog kluba“ nad Seviljom (3:2) rekord Andonija Zubizarete po broju pobeda u istoriji Primere upisavši svoju 333 pobedu u španskoj ligi.

Već u narednom meču „Los BlankosaKasiljas bi mogao da ostane usamljen na vrhu.

– Konstantno sam na udaru medija, naviknut sam na to mesecima, a sve kritike prihvatam sa humorom. Brojke jesu impresivne, ali ih nisam primetio. Razmišljaću o njima kasnije – kazao je Kasiljas i potom se koncetrisao na megdan sa Juventusom u Ligi šampiona.

– Ramos u veznom redu? Trener će odlučiti gde će u utorak igrati. Želimo da se iz Torina vratimo sa osmehom. Čeka nas zatim težak protivnik Valensija, koja se bori za mesto u Ligi šampiona. Moramo pobediti u svim utakmicama, ako želimo da zadržimo šansu za titulu – istakao je Kasiljas.

Španski golman je u superlativu govorio i o Kristijanu Ronaldu koji je protiv tima iz Andaluzije upisao het-trik i tako i oborio još jedan rekord.

– Kristijano nije postigao gol na tri-četiri utakmice, ali je zato sada dao tri. Oni nam pomažu u lovu na titulu. Napravili smo još jedan korak napred, moramo da se borimo do kraja – podvukao je Kasiljas.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter