0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Partizan sa Vojvodinom, Zvezda čeka Rad

Objavljeno: 03.05.15 u 09:21

U nedelju je na repertoaru 26. kolo Jelen Superlige Srbije. Fudbaleri crno-belih u derbiju kola gostiju na stadionu „Karađorđe“.

Fudbaleri Partizana sakupili su posle 25 odigranih kola zalihu od pet bodova viška u odnosu na prvog pratioca Crvenu zvezdu.

Nema sumnje da će „Parni valjak“ pokušati da trijumfuje u Novom Sadu i na taj način se približi za korak novoj šampionskoj tituli.

– Pred nama je još jedna važna utakmica kojom završavamo ciklus od tri meča u sedam dana. Naš cilj se zna, iz njega proizilazi i naša obaveza, da maksimalno uđemo u meč. Motivisani smo i raspoloženi, a jedino je važno da se regenerišemo i spremni dočekamo utakmicu – rekao je Zoran Milinković.

Nekoliko sati pre nego što crno-beli budu krenuli u juriš ka novoj tituli, crveno-beli će igrati sa Radom na svom stadionu.

Četa Nenada Lalatovića pokušaće da osvoji ceo plen na stadionu „Rajko Mitić“ i tako stvori dodatni pritisak vodećem timu JSL.  

Zbog kazne Disciplinske komisije zbog nereda u derbiju, domaćin neće imati podršku navijača.

– Niko ne voli da igra pred praznim tribinama. Rad je dobra ekipa što se može videti i po njihovom plasmanu. Imaju nekolicinu odličnih fudbalera i predvođen su sa klupe dobrim trenerom. Mi znamo koje su naše prednosti, i imamo recept kako igrati, a on se najbolje video u drugom poluvremenu utakmice protiv Donjeg Srema – rekao je Lalatović i dodao:

– Mi smo mlad tim i kada u ekipi imate četiri, pet ili šest igrača koji su izrazito mladi, ne možete očekivati da svih 90 minuta odigraju fenomenalno, bez makar malo oscijalcija. Mladi igrači će uvek dobijati šansu dok sam ja trener, i stojim iza toga – podvukao je Lalatović.

Raspored 26 kola JSL:

Nedelja, 17:00h
Crvena zvezda – Rad
Jagodina – Donji Srem
Mladost – Čukarički
OFK Beograd – Radnički 1923
Radnički N. – Novi Pazar

Nedelja, 17:30
Spartak – Voždovac

Nedelja, 19:00
Napredak – Borac
Vojvodina – Partizan

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter