0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JSL: Važne pobede Nišlija, ‘romantičara’ i ‘zmajeva’

Objavljeno: 03.05.15 u 19:22

Odigrano je prvih šest utakmica 26. kola Jelen Superlige u kojima su daleko više uspeha imali domaći timovi koji su upisali tri pobede, dva duela su završena remijima, a samo je Voždovac uspeo da odnese sva tri boda kući.

Crvena zvezda je za samo tri minuta postigla dva gola u duelu sa Radom i na taj način rešila pitanje pobednika, a oba pogotka su delo napadača Petra Orlandića i Luke Jovića.

Zanimljivo je bilo i u Nišu gde je domaći Radnički savladao ekipu Novog Pazara i tako sebe još više odaljio od opasne zone, a goste od mesta koje vodi u Evropu.

Tom mestu se približio OFK Beograd koji je poput Crvene zvezde već u prvom poluvremenu uspeo da dva puta postigne gol u duelu sa kragujevačkim Radničkim koji je već otpisan što se tiče opstanka u Jelen Superligi.

Pobednika, ali ni golova nije bilo u Jagodini gde je gostovao Donji Srem, ali ih je zato bilo u Lučanima gde je Mladost uspela da izbegne poraz iako je imao dva gola zaostatka u duelu sa Čukaričkim.

Nakon što su u prethodnom kolu savladali Vojvodinu pogotkom u poslednjem minutu fudbaleri Voždovca su nešto slično uradili i na gostovanju u Subotici gde su pogotkom Odite u 79. mionutu došli do celog plena i tako postali punopravni član ekipe timova koje se bore za opstanak.

Jelen Superliga, 26. kolo

Rezultati:

Radnički Niš – Novi Pazar 3:1 (2:0)
(Pejčić 21, Marjanović 45+1, Ašćerić 90+3 – Ćulum 69ag)

Jagodina – Donji Srem 0:0

Crvena zvezda – Rad 2:0 (2:0)
(Orlandić 13, Jović 16)

Mladost Lučani – Čukarički 2:2 (1:2)
(Jovanović 32, Frajdej 69 – Regan 6, Pjasentin 29)

OFK Beograd – Radnički 1923 2:0
(2:0)
(Micevski 25, Janković 35)

Spartak Subotica – Voždovac 0:1 (0:0)
(Odita 79)

19.00h Napredak – Borac Čačak
19.00h Vojvodina – Partizan

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter