5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRZAVICE PRED DERBI KOLA: Grobari bi i na zapad, Voša to ne dozvoljava!

Objavljeno: 02.05.15 u 13:25

Kako se prvenstvena trka bliži kraju, a Partizan je veoma blizu ostvarenja cilja, tako su i Grobari osetili da bi meč protiv Vojvodine u Novom Sadu mogao da bude odlučujući za krajnji ishod prvenstva.

Zato se društvenim mrežama i kuloarima sprema veliki broj navijača Partizana da u nedelju krene put Novog Sada kako bi podržala svoj tim u još jednom borbi za šampionsku titulu. Zbog toga su ‘Grobari’ želeli da pored svoje istočne tribine, na kojoj su uvek gostujući navijači na ‘Karađorđu’, zauzmu i zapadni deo stadiona.

Međutim, ta ‘opsada’ se ne dopada organizatorima ovog duela, čelnicima Vojvodine, koji su oštro zabranili gostujućim pristalicama da na stadionu borave na zapadnoj tribini, namenjenoj domaćoj publici i, ako ih ima, neutralnim ljubiteljima fudbala.

Već od 13 časova za saobraćaj će biti zatvorena ulica Dimitrija Tucovića, dok će neposredno pred utakmicu deo ulice biti zatvorez „prstenom“ u koji će moći da uđu samo lica sa kartom za zapadnu tribinu.

Karte za utakmicu će moći da se kupe na blagajnama stadiona koje će biti otvorene na dan odigravanja meča. Cene karata za derbi susret 26. kola kreću se od 100 do 500 dinara. Najjeftinije su za severnu tribinu gde će biti navijači Vojvodine – 100 dinara, navijači Partizana moraće da izdvoje 400 dinara za ulazak na stadion, dok će karte za zapadnu tribinu koštati 500 dinara.

Utakmica Vojvodina – Partizan na programu je u nedelju od 19 časova na stadionu ‘Karađorđe’ u Novom Sadu. Ovde pročitajte očekivanja iz tabora domaćeg tima koji prepuštaju ulogu favorita Partizanu, odakle pozivaju na oprez protiv velikog protivnika.

hotsport.rs  

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter