0
Evropske lige

OTIŠAO U VEČNOST: ‘Greg, ti nikada nećeš hodati sam!’ (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.15 u 12:30

Navijači Lokerena su na meču protiv Vesterloa došli u velikom broju kako bi ispratili na večni počinak preminulog fudbalera Gregori Mertensa, a slika koja nam stiže sa tog meča ledi krv u žilama.

Gregori Mertens bio je fudbaler Lokerena i nagoveštavao je lepu fudbalsku karijeru, s obzirom da je imao samo 24 godine. Međutim, srce ga je izdalo i prerano je napustio ovaj svet. Da je igrama u Lokerenu zaslužio veliko poštovanje tamošnje fudbalske publike pokazuje i slika koju su navijači ovog kluba poslali u svet na poslednjem meču protiv Vesterloa.

U toku meča sa tribine gde se nalaze najverniji navijači Lokerena zagrmela je dobro poznata himna Liverpula ‘You’ll never walk alone’, posvećena tragično preminulom Gregori Mertensu. Na taj način odata je poslednja pošta ovom nesrećnom fudbaleru, čime je sasvim sigurno otišao u legendu.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter