0
Evropske lige

TIJAGO ALKANTARA: Nisam Gvardiolin miljenik, nerviram me kada to kažu

Objavljeno: 01.05.15 u 09:55

Vezni igrač Bajern Minhena, Tijago Alkantara poručio je da ne uživa nikakve privelgije pošto igra za Pepa Gvardiolu, trenera koji je insistirao na njegovom dovođenju iz Barselone.

Ovaj 24-godišnji fudbaler debitovao je za Katalonce 2009. godine upravo kada ga je Gvardiola ubacio u vatru.

– Naravno, Pep i ja se znamo već dugo vremena i znamo zbog toga šta da očekujemo jedan od drugog – rekao je Tijago prenosi Goal.com/rs.

– Međutim, nikada mi se nije sviđalo kada ljudi kažu da sam ja neki miljenik Pepa Gvardiole. To jednostavno nije istina. Imamo 25 igrača u rotaciji i trener može u svakom trenutku da računa na bilo koga od nas – smatra Španac.

– Jasno je da su njegove odluke i izjave, dok sam se oporavljao od povrede, za mene bile veoma važne. One su me motivisale da nastavim da radim. On je sjajan trener i veoma sam mu zahvalan – navodi Tijago.

Španski reprezentativac propustio je nekoliko nedelja finiša prošle sezone i nekoliko meseci na startu aktuelne kampanje zbog povrede. Međutim, otkako se vratio na teren u sjajnoj je formi.

– Nikada nisam imao nikakvih sumnji da ću se uspešno vratiti na teren. Bio sam očajan što moram da prolazim kroz to, ali sam sada ponovo na terenu i to je jedino što mi je važno – podvukao je Tijago.

Alkantara je ocenio da još nije maksimalno spreman, ali da se nalazi na dobrom putu da to i postane. Bajern je odbranio šampionsku titulu u Bundesligi i u polufinalu Lige šampiona igraće sa Barselonom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter