3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SLAVE ZVEZDAŠI ŠIROM SVETA: Stižu čestitke od Antića, Vučevića, Rakoča, Štimca, Kešelja… (FOTO)

Objavljeno: 01.05.15 u 13:27

Slaviće se još dugo istorijski uspeh košarkaškog kluba Crvena zvezda koji je sinoć u Zagrebu osvojio prvu titulu šampiona regionalne ABA lige. Slave svi Zvezdaši, pa i oni ‘preko bare’…

Svi dobro znaju da Zvezda ima ‘svoje ljude’ u NBA ligi, pa su se među prvima na društvenim mrežama javili osvedočene Delije Pero Antić i Nikola Vučević.

Screenshot_3 Screenshot_4

Naravno, nije moglo da prođe bez čestitki jednog od najvernijih navijača Vladimira Štimca, ali i ostalih bivših asova Zvezde. Svoju podršku pružio je i bivši košarkaš crveno-belih Elton Braun, koji se sa klubom nije razišao u najboljem tonu, ali mu je svakako ostao u lepom sećanju.

Screenshot_6 Screenshot_7 Screenshot_8 Screenshot_9

Oglasio se i košarkaš Majami Hita, Goran Dragić, koji je pored čestitki Crvenoj zvezdi, pozdravio i svog velikog prijatelja i kolegu iz reprezentacije Slovenije Jaku Blažiča.

Screenshot_5

hotsport.rs  

0
0

3 Komentara

  1. Zna se ko je najbolji klub u evropi to je naravno PARTIZAN a zašto:pa najviše je dao reprezentantivaca, najviše igrača za NBA, pet puta zaredom uzeo ABA LIGU, da ne nabrajam više! !! A sa druge strane komsinica pod lažnim imenom (c.zvezda) postoji dve godine kaoFMP pa se hvali sto ćorava koka ubode zrno jednom !

    0
    0
    Odgovori
  2. Tvrdim nepobedivi smo ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter