0
Evropske lige

OVO JE BOLELO: Kel, druže, šta ti je trebalo da se kačiš sa Gvardiolom? (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.15 u 15:40

Dosta prašine je u Nemačkoj podigao polufinalni meč nacionalnog Kupa između Bajerna i Borusije Dortmund, ‘Milioneri su prošli dalje, a posle meča ostala su uobičajena ‘peckanja’.

Posle meča ih tabora Bavaraca imali su puno primedbi na suđenje, s obzirom da je pri rezultatu 1:0 arbitar propustio priliku da dosudi očigledan jedanaesterac za tim iz Minhena posle igranja rukom Šmelcera. Kako je posle utakmica otišla u penale, a Bajern promašio sva četiri udarca sa ‘bele tačke’ spreman odgovor na kritike suđenja imao je Sebastijan Kel, fudbaler Borusije.

Ako Bajern ne može da izvodi penale, onda neka ih vežba. Ne bi trebalo da krive sudije. Stalno to rade kada izgube od nas – ‘pecnuo’ je Kel Bavarce.

Ali avaj, na čelu Bajerna je Pep Gvardiola, koji nikada nije dao ‘na sebe’, pa tako ni ovog puta. Iako se okreće predstojećim izazovima i polufinalu Lige šampiona, osvrnuo se na ovu izjavu Kela i u svom maniru ga, blago rečeno, spustio na zemlju.

– Kada ste 35 bodova iza Bajerna, onda je bolje da ćutite! – čak je i vizuelno to pokazao Gvardiola.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter