0
Domaći fudbal

MOŽE I DRUGAČIJE: Ima i lepih utisaka sa večitog derbija, šire se Evropom (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.15 u 14:23

Iako se prethodnih dana govorilo isključivo o neredima i lošoj slici koja je sa 148. večitog derbija poslata svetu, jedan mladić, naše gore list, stekao je drugačiji utisak i podelio ga sa svetom u šestominutnom videu punom emocija.

Srbin koji je sa svojom porodicom pre više od decenije emigrirao u Englesku boravio je na 148. večitom derbiju i napravio video koji bi mnoge naterao da se zapitaju šta je derbi i koliko nam on znači. U pitanju je David Vujanić, 22-godišnji momak koji sa ponosom na svakom koraku ističe svoje srpsko poreklo.

On je za ‘Copa 90’ priredio sjajajn video u kojem je naglasio svu strast i čari ‘večitog derbija’, a ne samo krvave obračune dve huliganske grupacije. I on je mišljenja da ima mnogo više onih navijača koji su verni i odani svom klubu i koji na derbi dolaze samo iz jednog razloga – da zdušno bodre svoj klub do pobede.

Navijač je Crvene zvezde i svuda sa ponosom ističe da je njegov voljeni klub bio šampion Evrope, što nije pošlo za rukom ni jednom Arsenalu. Međutim, za razliku od mnogih pristalica crveno-belih, sa poštovanjem govori o Partizanu, što i potvrđuje kraj ovog video klipa.

Pogledajte i sami, mnoge stvari će vam biti jasnije. A nadamo se i onima koji su svojim postupcima omalovažavali značaj svetinje kao što je večiti derbi.

hotsport.rs  

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter